In Memoriam

Donderdag 15 oktober jl. bereikte ons het treurige bericht dat Peter van der Vegt, een van onze kaderleden, op 60-jarige leeftijd is overleden. Peter was ernstig ziek. Het leek lange tijd goed te gaan en we hadden de hoop dat hij er weer bovenop zou komen, maar de vooruitzichten in de afgelopen weken waren niet positief en vorige week lieten de uitslagen van de onderzoeken in het ziekenhuis de laatste hoop vervliegen. We zijn allemaal zeer aangedaan door dit toch nog vrij plotselinge nieuws.

Peter is zo’n 20 jaar een actief en veelzijdig vrijwilliger geweest bij Katimavik. Hij begon bij ons als Beverleider, werd daarna Welpenleider en is vervolgens met de leeftijd van zijn zonen meegegaan tot begeleider bij de Explorers. Ook nadat hij stopte als begeleider bleef hij actief als beheerder van het gebouw en onze technische steun en toeverlaat. Welke rol Peter ook had bij ons, wanneer hij er was, was er altijd wat te lachen.

Peter was echtgenoot van Patricia en vader van Tim en Mick. Wij wensen Patricia, Mick en Tim veel sterkte om dit verlies te verwerken.

Het is mogelijk om een condoleance achter te laten via www.afscheid.eu/peter-vandervegt. De afscheidsceremonie en begrafenis vinden, in verband met de huidige omstandigheden, in besloten kring plaats.

Peter hield van witte bloemen. Deze kunnen op dinsdag 20 oktober van 16:00 – 17:00 worden bezorgd bij het mortuarium van de Sint Nicolaaskerk, Nicolaaslaan 1 in Odijk.