Ruimte voor nieuwe Bevers

Ken jij iemand die tussen 5 en 6½ jaar oud is en graag met andere kinderen speelt?

Laat hem of haar eens kennis maken met Scouting Katimavik in Odijk!

Dit staat in ’t Groentje over de Bevers van Scouting Katimavik:

Ruimte voor Bevertjes

Scouting Katimavik heeft ruimte voor nieuwe jongste jeugdleden. Kinderen van 5 tot 7 jaar, ze worden bevers genoemd, spelen elke zaterdagmorgen van 9:45 tot 11:30 uur bij de blokhut aan de Singel in Odijk. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Denk aan tikkertje in een thema, een speurtocht of een smokkelspel.  Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. Scouting kent een doorlopende leerlijn voor jongeren van 5 tot 21 jaar. Als je eenmaal lid bent van de vereniging stroom je vanzelf door naar de volgende groep, ook als daar een wachtlijst voor is. Kinderen die maximaal 6,5 jaar zijn, kunnen vrijblijvend enkele keren komen kijken.
Graag vooraf aanmelden op secretariaat@katimavik.nl.