Communicatie

Op deze pagina staat informatie over:

  • mails
  • oudergroep Whatsapp
  • aparte Whatsapp groepen
  • verzendlijsten in Whatsapp
  • Tikkies

We versturen regelmatig mails naar de Scouts. Ouders/verzorgers krijgen altijd een kopie van deze mails. Alle mails zijn in het overzicht onder aan deze pagina terug te vinden. Tip: zoek via ‘filter’ naar mails over bepaalde onderwerpen. 

  • Klik hier om een mailadres toe te voegen aan onze verzendlijst. Het mailadres verwijderen of veranderen kan via de links die onderaan elke mail staan. LET OP: vink bij ‘rol’ aan of het het e-mailadres van een ouder of van een scout is. Vul de voornaam van de ouder in of van de scout.

Ouder(s)/verzorger(s) van Scouts voegen wij toe aan een Whatsapp groep die bedoeld is voor snelle (last minute) mededelingen en vragen die voor alle ouders van toepassing zijn. In de omschrijving van die Whatsapp groep is een link naar deze site te vinden. 

Voor een activiteit waar niet alle Scouts aan deelnemen, maken we meestal een aparte Whatsapp groep aan, zodat ouders van Scouts die niet aan die activiteit meedoen, niet onnodig met berichtjes worden bestookt en de attentiewaarde hoog blijft. Afhankelijk van de aard van de activiteit kiezen we er soms voor om de whats app groep alleen een ‘zend’-groep te laten zijn, ouders kunnen dan niet zelf berichtjes in die groep versturen.

Soms gebruiken we verzendlijsten in Whatsapp, om eenzelfde berichtje in één keer naar een selectie ouders te sturen. Die berichten zijn herkenbaar aan een toeter-symbooltje. 

Ook betaalverzoeken (‘Tikkies‘) voor bijzondere activiteiten versturen we via Whatsapp.  Lees meer daarover op de pagina ‘bijzondere activiteiten‘.